Integritetspolicy

COOKIES PÅ AUTO 7H

Om du lämnar en kommentar på vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, din e-postadress och webbplatsadress i cookie-filer. Detta är för din bekvämlighet för att du inte ska behöva fylla i dessa uppgifter igen nästa gång du skriver en kommentar. Dessa cookie-filer gäller i ett år.

Om du har ett konto och loggar in på denna webbplats kommer vi att skapa en tillfällig cookie-fil för att kontrollera om din webbläsare accepterar cookie-filer. Denna cookie-fil innehåller ingen personligt identifierbar information och försvinner när du stänger din webbläsare.

När du loggar in kommer vi dessutom att skapa flera cookie-filer för att spara information om din inloggning och dina val för utformning av skärmlayouten. Cookie-filer för inloggning gäller i två dagar och cookie-filer för layoutval gäller i ett år. Om du kryssar i ”Kom ihåg mig” kommer din cookie att finnas kvar i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto kommer cookie-filerna för inloggning att tas bort.

Om du redigerar eller publicerar en artikel kommer en extra cookie-fil att sparas i din webbläsare. Denna cookie-fil innehåller inga personuppgifter utan anger endast inläggs-ID för den artikel du just redigerade. Den gäller under 1 dygn.

INTEGRITETSPOLICY PÅ AUTO 7H

I denna Integritetspolicy beskrivs hur Auto 7H hanterar personuppgifter.

Vid användandet av våra tjänster kan våra kunder och användare lämna personuppgifter till oss i egenskap av privatpersoner eller som företrädare för ett företag. Vi är personuppgiftsansvariga för dina personuppgifter och deras behandling i enlighet med denna Integritetspolicy.

Vilka uppgifter behandlar vi?

Vi samlar in personuppgifter, såsom namn, efternamn, företagsnamn, yrkestitel, e-postadress, telefonnummer och betaluppgifter när du använder våra tjänster, bland annat när du sluter avtal, beställer tjänster, lämnar betalningsinformation eller på annat sätt lämnar dina personuppgifter till oss.

Ändamålet med behandling av personuppgifter

Personuppgifter för kunder och potentiella kunder lagras för följande ändamål: Administration kring försäljning av Auto 7Hs produkter och tjänster, marknadsföring och upprättande av offertförslag.

Rättslig grund

Enligt gällande dataskyddsreglering måste det finnas lagligt stöd, en så kallad rättslig grund, för att vår behandling av dina uppgifter ska vara laglig och nödvändig.

Nedan är de rättsliga grunder vi använda oss av.

1)    Fullgörande av avtal.

Vi behandlar endast nödvändiga uppgifter för att identifiera dig om kund eller användare för att hantera och leverera beställningar i enlighet med ditt avtal.

2)    Rättslig förpliktelse

Vi behandlar dina uppgifter i syfte att fullgöra våra lagstadgade skyldigheter, t.ex. dina faktureringsuppgifter enligt bokföringslagen.

3)    Intresseavvägning

Vi behandlar dina uppgifter för att utveckla våra tjänster, processer och att marknadsföra våra produkter och tjänster direkt till dig.

4)    Samtycke

I vissa fall kan du genom prenumeration på vår websida ta del av vårt nyhetsbrev och marknadsföringsmaterial, eller genom webbformulär skicka in en förfrågan på våra produkter och tjänster, eller i andra omständigheter godkänna att vi behandla dina uppgifter. Då samtycker du att vi behandlar dina uppgifter endast till det angivna ändamålet.

Mottagare av uppgifterna

Auto 7H vidarebefordrar i vissa fall personuppgifter om kunder till följande kategorier av mottagare som Auto 7H samarbetar med: Generalagenter, försäkringsbolag, finansbolag, samarbetande bilverkstäder och ev. andra samarbetande företag.

I vissa fall kan uppgifterna överföras och behandlas av egna bolag inom koncernen för att kunna leverera tjänster eller vida säkerhetsåtgärder. Dessa parter får dock inte använda dina uppgifter för något annat ändamål än det vi angivit dig.

Lagringstid för personuppgifter

Dina uppgifter sparas så länge du har en avtalsrelation eller affärsrelation med oss och så länge det är nödvändigt med hänsyn till ändamålet med behandlingen. Efter avslutad relation sparar vi dina uppgifter i upp till 12 månader.

I de fall det finns lagkrav på att spara uppgifter under länge tid så följer vi sådana lagar.

Uppgifter som utgör ett fakturaunderlag sparar vi i 7 år enligt bokföringslagen.

Rätt till information om behandling av personuppgifter

Alla personer som önskar information om vilka personuppgifter som Auto 7H lagrar om personen i fråga har enligt tillämplig lag rätt att få uppgift härom, oavsett hur dessa samlats in. Sådant besked kan innehålla information om varifrån vi fått personuppgifterna, mottagarna eller kategorierna av mottagare som personuppgifterna delats med och syftet med behandlingen av personuppgifterna. Om du vill ha sådan information ska du lämna in en skriftlig begäran till info@auto7h.se.

Begäran om registerutdrag arkiveras av Auto 7H. Vi ska besvara dina önskemål utan onödigt dröjsmål och inom en månad. Om vi av någon anledning inte kan uppfylla dina önskemål, ska en motivering lämnas.

Ditt registerutdrag kommer vi skicka till din folkbokföringsadress eller till den e-postadress du lämnat i samband med behandlingens start.

Rätt till rättelse

Vi har ett ansvar för att de uppgifter vi behandlar är korrekta. För det fall du som frågeställare menar att någon uppgift är felaktig har du rätt att begära att få detta rättat. Begäran skall göras hos Auto 7H via e post: info@auto7h.se.

Auto 7H skall skyndsamt ta ställning till om begäran är befogad och vidta lämplig åtgärd och därefter underrätta dig som frågeställare om hur rättelsen hanterats.

Rätt till radering

Dina uppgifter sparas så länge du är kund hos oss och därefter raderas så snart som möjligt om ingen annan tillämplig lag tyder på annat. Faktureringsuppgifter och fakturaunderlag sparas så länge det är nödvändigt enligt lag, t.ex. bokföringslagen.

Rätt till invändning

Om vi utför med stöd av intresseavvägning har du rätt att göra invändningar mot behandling av dina uppgifter. Du måste då specificera vilken behandling du invänder mot. Om vi efter utvärdering anser att sådan behandling ändå ska ske, måste vi uppvisa att vårt intresse för behandlingen väger tyngre.

Rätt till begränsning

Rätten till begränsning gäller när du anser att uppgifterna är felaktiga och begärt rättelse. I sådana fall kan du även begära att behandlingen av uppgifterna begränsas under tiden uppgifterna korrekthet utreds.

Rätt till begränsning gäller från och med den 25 maj 2018.

Rätt till portabilitet

Du har rätt att få ut de uppgifter som du själv har lämnat till oss och att använda dem på annat sätt med förutsättningar att du har lämnat samtycke till databehandlingen eller om du har lämnat uppgifterna i samband med avtal.

Däremot har du inte rätt till dataportabilitet om vi behandlar dessa på grund av intresseavvägning eller skyldighet enligt lag.

Rätt till portabilitet gäller från och med den 25 maj 2018.

Rätt till klagomål

Om du anser att behandling av dina uppgifter är i strid med gällande regelverk har du rätt att lämna in ett klagomål till oss snarast.

Återkallelse av samtycke

Du har också rätt att när som helst återkalla ett lämnat samtycke om behandling av personuppgifter.

Policy för hantering av e-postadresser

Auto 7H respekterar din personliga integritet. För informations- och nyhetsbrev via e-post gäller följande för hantering av prenumeranters e-postadresser och övrig information. Våra prenumeranters e-postadresser kommer under inga omständigheter säljas eller hyras ut till annan part. Utskick görs på ett sådant sätt att en e-postadress inte blir tillgänglig för andra än aktuell mottagare. Anledningen till att vi samlar in våra kunders e-postadresser, namn, region m.m. är enbart att förbättra informationsservicen och göra den mer relevant och personlig. Om du inte vill detta respekterar vi självklart det!

Våra prenumeranter kan enkelt avanmäla sig vår e-postservice. Detta kan du göra genom att klicka på länken för avanmälan som finns i alla e-postutskick från Auto 7H. Länken hittar du i nedre delen av all e-post som skickas till dig från oss. Där kan du utan förbehåll avsluta prenumerationen från delar eller hela informationstjänsten.

Du kommer efter detta inte att få någon e-post från Auto 7H om du inte själv uppger din e-postadress igen. Om du har frågor kring e-post tjänsten utöver detta är du välkommen att e-posta oss på info@auto7h.se.

Säkerhetsåtgärder

För att hålla de personuppgifter vi behandlar i säkert förvar har vi vidtagit flera säkerhetsåtgärder. Vi ingår avtal med våra leverantörer och samarbetspartners rörande deras behandling av dina personuppgifter för att säkerställa att dessa behandlas i enlighet med våra instruktioner. Om dina personuppgifter överförs till verksamhet i land utanför EU/EES ingår vi avtal, reglerande överföring och hantering av personuppgifter och innehållande exempelvis de standardavtalsklausuler som godkänts av Europeiska kommissionen, med det mottagande företaget. Vidare är tillgången till de utrymmen där personuppgifterna lagras begränsad och våra anställda måste använda sig av en personidentifierare för att få åtkomst till dessa, lösenord och användarnamn krävs för att logga in på företagsnätverket, vi har brandväggar och antivirusprogram och vidtar i övrigt de tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder som krävs för att skydda och förhindra obehörig tillgång till dina personuppgifter.

Kontakta oss



    Adress

    Auto 7H AB
    Bäckeskogsgatan 16
    50468 Borås

    Öppettider - Bilförsäljning

    Öppettider - Verkstad

    Auto 7H AB
    Bäckeskogsgatan 16
    50468 Borås

    info@auto7h.se
    033-100 000

    Måndag – Fredag 9 – 18

    Lördag 10 – 14

    Söndag Stängt

    Måndag – Fredag 7 – 17

    Lördag – Söndag Stängt

    Avvikande öppettider

    Öppettider - Bilförsäljning

    • Julafton stängt
    • Juldagen stängt
    • Annandag Jul stängt

    Leasing

    Kom i kontakt med våra säljare!

    Cookies

    Genom att använda vår hemsida godkänner du att vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen.

    Service 5+

    Service 5+ är en service för din bil som är 5 år eller äldre. Servicen är anpassad efter bilens ålder och servicebehov. Våra utbildade tekniker kontrollerar och går igenom din bil. Vi använder oss alltid av högkvalitativa reservdelar och du får alltid rätt stämpel i din servicebok. Gör en Service 5+ och underhåll din bil som om den vore ny. Detta ökar bilens andrahandsvärde och förebygger framtida reparationer.

    SERVICE 5+ GER DIG EN RAD FÖRDELAR

    Service 5+ ger dig en rad fördelar i fråga om bättre ekonomi, större trygghet och bättre andrahandsvärde. Garanterat max pris 1.898* kronor för en kontroll av din bil. Då ingår byte av olja upp till 4,5 liter samt oljefilter. Det ger dig följande fördelar:

    • Bättre ekonomi – Vi utför en grundlig kontroll av din bil för eventuella reparationer, vilket innebär färre oförutsedda utgifter.

    • Större trygghet och kvalitet – Din bil hanteras på ett professionellt sätt av våra mekaniker med hög kompetens och som använder specialverktyg och reservdelar av mycket hög kvalitet.

    • Servicehäftet förses med stämpel av auktoriserad Peugeot-, Subaru- eller Autoexperten-verkstad beroende på bilens märke.

    DETTA INGÅR ALLTID I VÅR SERVICE 5+

    Service 5+, garanterat max pris 1.898* kronor och omfattar allt som krävs för att hålla din bil i gott skick:

    • Byte av olja (inkl. motorolja av hög kvalitet upp till 4,5 liter)

    • Byte av oljefilter (inkl. oljefilter)

    • Visuell kontroll av växellåda inklusive oljenivå

    • Rostkontroll av underredet

    • Kontroll av styr- och spindelleder

    • Kontroll av kylarvätska, frostkontroll samt servoolja

    • Batterikontroll

    • Visuell kontroll av bromsar

    • Kontroll av bromsvätskenivå

    • Kontroll av bromsventil

    • Visuell kontroll av bromsklossar, bromsskivor samt bromsrör

    • Kontroll av däcktryck och däckmönster

    • Kontroll av belysning och strålkastare, strålkastarspolare och torkare (inkl. justering)

    • Kontroll av lås och kablar

    • Påfyllning av spolarvätska (material ingår ej)

    * Gäller alla personbilar som är 5 år eller äldre, oavsett märke/modell.

    Du kan dessutom välja till ytterligare tjänster, om det visar sig behövas. Fråga oss efter kostnadsförslag. Det kan t ex vara:

    • Byte av bromsvätska

    • Byte av bromsklossar, bromsskivor och –rör

    • Byte av luft- eller bränslefilter

    • Service av tänd-, bränsle- eller motorstyrningssystem

    • Byte av kamrem, tillbehörsrem, mm

    • Byte av avgas- eller delar av avgassystem

    • Justering av styrsystem

    • Service av AC/Klimatanläggning

    • Reparation av stenskott eller byte av vindruta

    • Nya däck och fälgar