Boka service

Auto 7H är auktoriserad märkesverkstad för PEUGEOT, OPEL och SUBARU, men kan även utföra service och reparationer på alla bilmärken i samarbete med AutoExperten. Vi kan även erbjuda de flesta tillbehör till alla bilmärken såsom motorvärmare och dragkrok.


Att serva auktoriserat hos oss innebär att du får Peugeot originalreservdelar anpassade för just din bil. Våra reservdelar och samarbetspartners är noga utvalda och godkända av PSA, allt för att ge din Peugeot maximal prestanda.

Vår auktoriserade Peugeotverkstad är uteslutande det bästa verkstadsvalet när din bil behöver service eller underhåll – både vad gäller pris och kvalitet. Våra duktiga servicetekniker är specialiserade på Peugeot och har tillgång till den senaste tekniken, programvarorna och specialverktygen för att på bästa tänkbara sätt ta hand om just din bil.

Din trygghet är vår prioritet och därför använder vi givetvis enbart Peugeot originalreservdelar för att du ska känna dig trygg och säker på att din bil fungerar optimalt efter verkstadsbesöket. Dessutom kan du lita på att få en korrekt originalstämpel i serviceboken, värdefullt för din bils andrahandsvärde.


De certifierade teknikerna på den auktoriserade Opelverkstaden är utbildade på just din modell. De kan garantera hög kvalitet och en säkerhet du inte får på något annat ställe. Här tillhandahålls också Opels unika rostskyddskontroll samt de senaste uppdateringarna för din bils program- och mjukvara. Allt som krävs för att din Opel ska bli mer körsäker, komfortabel och bränsleeffektiv.

Självklart erbjuder vi dig endast Opeldelar som är exakt utprovade för din Opel och med en garanti på 3 år. Vi har för vana att alltid kontrollera hela bilen noggrant – upptäcker vi något som behöver åtgärdas får du givetvis ett kostnadsförslag innan arbetet påbörjas. Ett kostnadsförslag som tål att jämföras med andra verkstäders.

Opel Service innebär de högst utbildade teknikerna, väl utprovade originaldelar och inte minst de rätta stämplarna i serviceboken. Allt detta innebär att du kan räkna med högsta möjliga andrahandsvärde den dagen du väljer att sälja din bil.

Fördelar med Opel Service:

   •  Specialkunskap om just din bil
   •  Opel Assistans
   •  Reservdelar byggda för Opel
   •  Auktoriserade servicestämplar
   •  Rostskyddskontroll

Intervallerna på en Subaru är 15.000 km eller 12 månader,  ganska tätt om du jämför med andra tillverkare, vi är i den fasta tron att täta och regelbundna servicebesök är det bästa för våra bilar, regelbunden och återkommande service säkerställer lång livslängd på din bil.

Subaruingenjörerna i Japan arbetar med en motorkonstruktion som endast  två biltillverkare använder sig av, en Subaru är helt enkelt inte som andra bilar!

När du besöker vår verkstad för service så säkerställer vi alltid att:

 

    • Senaste mjukvaruuppdateringar blir inlagda
    • Samtliga produktåterkallelser blir utförda
    • Rätt reservdelar, oljor och vätskor används
    • Stämpel i boken finns och serviceschema följs

När du lämnar din bil till oss kan du vara säker på att du får den hjälp du behöver. Autoexperten är en allbilsverkstad och kan hantera de flesta bilmärken. Vi  reparerar och servar din bil på ett fackmannamässigt sätt enligt tillverkarens instruktioner – vilket innebär att du behåller nybilsgarantin på bilen om sådan finns kvar. Autoexperten lämnar alltid 3 års funktionsgaranti på alla reservdelar.


Du bokar din service genom att fylla i formuläret eller ringa oss på

033-205257