VÄLKOMMEN TILL subaru BORÅS

Bli en av Sveriges mest nöjda bilägare du också


 

FORESTER

med Base-paketet
Från 359 900 kr

För dig som behöver en oöm slitvarg som tar dig hela vägen fram. Forester älskar skogsvägar och lera men är lika kompetent på långresan och i stan. Risken att köra fast är minimal, chansen att du fastnar för Forester är desto större.

 

OUTBACK

med Adventure-paketet
Från 384 900 kr

Outback är oöverträffad när det gäller trygghet, utrymme och dragkapacitet. Perfekt för dig som söker en bruksbil till alla familjens aktiviteter. Outback var först i världen i sitt slag och är fortfarande nummer ett.


SUBARU XV

med Active-paketet
Från 349 900 kr

Det trygga valet för dig som vill ha maximal Subaru-känsla i ett kompakt format. Alltid redo för äventyr, oavsett om det bara är över helgen. Alltid med säkerhet och framkomlighet i världsklass.

 

 

SOLTERRA

Vår första elbil
Kommer 2022

Namnet Solterra är en sammanslagning av de latinska orden Sol och Terra. Översatt till svenska är det orden för solen och moder jord.

Namnet är valt för att visa uppskattning och respekt för den planet vi människor kallar vårt hem och den himlakropp vars energi är en förutsättning för allt liv som vi känner det.

Det representerar en målsättning att bevara Subarus traditionella värden för framtiden. Att erbjuda möjligheten att komma nära naturen med en batteridriven bil som har förmågan att ta sig långt bortom vägens slut och hela vägen hem. Samma egenskaper som är utmärkande för våra övriga modeller: Subaru XV, Forester och nya Outback. Solterra är en helt ny bil som är allt du har lärt dig att förvänta av en Subaru med en enda skillnad. Den är eldriven.