Hallvärd

Hallvärd/Hallvärdinna

Om tjänsten
Som en del i vår satsning framåt söker vi nu en eller två drivna och ambitiösa hallvärdar. Som hallvärd kommer du ansvara för bilhallen samt dess utställning och det är viktigt att du alltid sätter kunden som ditt främsta fokus. I rollen ingår att avlasta bilförsäljarna med bland annat provkörningar, produktpresentationer samt kundhantering. Då detta är ett deltidsjobb ser vi gärna att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, exempelvis som student. Dina arbetstider kommer främst vara förlagda till lördagar 10-14. Även andra arbetstider kan bli aktuella efter överenskommelse.

Dina kvalifikationer och Personliga egenskaper
Vi ser gärna att du har ett intresse för bilar och erfarenhet från serviceinriktat arbetet sedan tidigare så du har god kännedom om kundbemötande. Att du innehar B-körkort är ett krav. Som person är du lättlärd och skicklig på att skapa effektivt samarbete med dina kollegor. Andra egenskaper vi uppskattar är att du värdesätter god stämning på arbetsplatsen och förstår din egen roll i teamet, samt att du klarar av ett stundtals högt arbetstempo.

I denna rekrytering kommer stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så sök redan nu!

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen med din ansökan senast 30 april. Skicka CV samt personligt brev till jesper@auto7h.se. Ev frågor besvaras av VD/försäljningschef Jesper Larsson på telefon 0709-474887.