Fordonstekniker

Vi söker nu en eller flera drivna och nyfikna fordonstekniker till vår verkstad. Vi tror att du som söker är tekniskt kunnig, kommunikativ och du är självfallet stolt i ditt yrkesutövande. När du arbetar som fordonstekniker hos oss ska du ha ett gott sinne för affärer och förstå vikten av att sätta kunden och service i första rummet.

Du kommer att jobba nära kunden och behöver därför ha förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer. Tjänsten innebär service, reparationer och felsökningar på personbilar samt transportbilar. För att vara aktuell för rollen ser vi att du har:

  • Ett brinnande teknik- och fordonsmekaniskt intresse
  • Dokumenterad relevant utbildning (Fordonsteknisk gymnasieutbildning eller motsvarande)
  • Dokumenterad erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker
  • God administrativ förmåga och datorvana
  • Goda kommunikativa egenskaper
  • Ett gott kundbemötande

Du är flexibel och strukturerad i ditt arbete samtidigt som du är ansvarsfull och ser utmaningar som ett naturligt steg i karriären. Du är socialt utåtriktad, har samarbetsförmåga och kan även arbeta under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och vi ser det som en självklarhet att du har ett starkt bilintresse och har känsla för service.

Vår verkstad är auktoriserad för Peugeot, Opel samt Subaru och möjlighet finns att bli ansvarig tekniker för något av våra märken. Utöver våra märkesauktorisationer utför vi service och reparationer på alla märken i samarbete med Autoexperten. Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda utbildningsmöjligheter med såväl märkesspecifika utbildningar som generella branschutbildningar.

Minst B körkort är ett krav. Tjänsten är en heltidstjänst. Vi vill ha din ansökan senast den 19 oktober 2022. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan skall innehålla personligt brev, CV med referenser och sker lämpligast via mail till andreas@auto7h.se. Eventuella frågor rörande tjänsten besvaras av vår servicemarknadschef Andreas Grönman via ovan mail eller telefon 033-205251.

Urval kommer att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt! Välkommen med din ansökan!