VÄLKOMMEN TILL AUTO 7H!

Auktoriserad återförsäljare och verkstad för

PEUGEOT I SJUHÄRAD

Peugeot är ett anrikt, väletablerat och stadigt växande bilmärke i Sverige. Modellprogrammet är ett av marknadens bredaste och omfattar såväl person- som transportbilar. Bilförsäljningen i Sverige bedrivs genom ett 70-tal fristående återförsäljare från Malmö i söder till Luleå i norr och servicenätet täcks av ett 90-tal auktoriserade verkstäder. Auto 7H har varit auktoriserad återförsäljare och serviceverkstad för Peugeot sedan 2006.

SERVICE OCH UNDERHÅLL – MED DIG HELA VÄGEN

Att köpa en Peugeot är första steget i vår relation tillsammans. Ett värdefullt steg för oss och starten på en både lång och givande resa. Vi förstår vikten av ett bekymmersfritt bilägande. Att du måste kunna lita på att ditt fordon alltid presterar optimalt och inte bjuder på några ovälkomna överraskningar. När än du behöver oss, kommer vi att finnas där och ge dig den support och bilservice du verkligen förtjänar. Vi vill att du ska vara lika stolt över oss, som vi är över dig.

Engagemang, flexibilitet och enkel supportkontakt är värden vi tror du förväntar dig. Därtill konkurrenskraftiga priser som håller såväl service, underhåll och reparationskostnader inom din budget. Förutom att erbjuda just detta, kan du slappna av i vetskapen om att ditt fordon underhålls enligt tillverkarens regelverk, självklart alltid med Peugeot originaldelar. Med detta säkrar vi att ditt fordon alltid presterar optimalt och lägger samtidigt en god grund för ett högre andrahandsvärde.

Hos en auktoriserad Peugeotverkstad är du som kund garanterad en bilservice som håller hög nivå och som säkerställer både din trygghet och säkerhet. Vi är med dig, hela vägen.

TILL SERVICEBOKNING

PEUGEOT TRANSPORTBILAR

Från proffs till proffs: med ett av marknadens bredaste utbud av transportbilar kan du vara säker på att hitta en modell som passar både dig och ditt företag. Alla våra modeller kan skräddarsys och inredas så som du vill, allt för att du ska kunna fokusera på det som du är bäst på i din profession.

Boosta såväl din körglädje som komfort och flexibilitet när du köper en av våra populära modeller Nya Partner, Expert eller Boxer.

Så ta chansen och njut av till exempel parkeringsradar, dieselvärmare, farthållare, Moduwork-soffa, komfortvägg med genomlastningslucka och så mycket mer.

KONTAKTA OSS PÅ TELEFON 033-100 000 ELLER FYLL I FORMULÄRET NEDAN SÅ KONTAKTAR VI DIG.

Välj avdelning du vill komma i kontakt med:
Tyvärr går det inte att skicka via formuläret med alla versioner av Internet Explorer. Upplever du problem så kan du prova med en annan webbläsare alternativt maila oss på info@auto7h.se.